Шокуючі новини: Джордж Майкл вчинив самогубство?


Коханець Джорджа Майкла повідомив шокуючу причину смерті музиканта.

Передает:http://www.rezonans.pp.ua/ Новина про смерть легендарного співака Джорджа Майкла потрясла весь світ – артист був знайдений мертвим у власному будинку на Різдво 25 грудня. Передбачалося, що причиною передчасного відходу зірки з життя стала серцева недостатність, однак його супутник життя Фаді Фаваз зробив шокуючу заяву і повідомив, що музикант наклав на себе руки.
Бойфренд Джорджа Майкла розповів про смертельно небезпечну залежність співака. Жахливе повідомлення з’явилося в Twitter коханця Джорджа Майкла і відразу ж стало світовою сенсацією. Запис з такими словами з’явилася в акаунті Фаді Фаваза:

Я зустрічався з Джорджем Майклом і я знайшов його мертвим в ліжку. Він хотів смерті і робив багато спроб виконати бажане, в результаті йому це вдалося.
Через кілька годин, коли новина про можливе самогубство Майкла потрапила в ЗМІ, його коханий зробив уже офіційну заяву для журналістів Independent і повідомив, що все написане в його Twitter є брехнею, так як його аккаунт був зламаний зловмисниками. Фаваз підкреслив, що не робив скандальних публікацій, а дізнався про них з новин на наступний день.
Пізніше він видалив повідомлення і закрив доступ до своєї сторінки в соціальній мережі. Варто сказати, що саме Фаді Фаваз одним з перших серед близьких людей Джорджа Майкла поділився відчуттями після його смерті.

Коханий співака на своїй сторінці в Twitter написав:

 Це Різдво я ніколи не забуду. Я знайшов свого партнера мертвим … мирно лежить в ліжку. Я ніколи не перестану сумувати за тобою.
Фаді Фаваз працює зоряним стилістом-перукарем і його відносини з Джорджем Майклом почалися восени 2011 року. До цього співак майже 15 років зустрічався з іншим партнером, Кенні Госсом. Фаваз допоміг пережити артистові багато важких моментів, в тому числі важку хворобу кілька років тому, коли зірці довелося скасувати концерти через пневмонію.

Немає коментарів:

На платформі Blogger.