Тетяна Денисова збентежила “новим” обличчям (ФОТО)


Підписникам Тетяни Денисової здалося, що вона зробила пластичну операцію.

Суддя проекту «Танцюють всі» дала привід своїм підписникам для обговорення її зовнішності. Тетяна поділилася новим селфі в Інстаграмі, залишивши його без будь-якого коментаря. Але її підписники все прокоментували без неї, передає Корупція.Стар

Основною темою для дискусії став ніс найвідомішого хореографа України. Деяким користувачам соцмережі здалося, що Денисова зробила собі рінопастіку, чим зіпсувала природну красу.

Шанувальники Тетяни вирішили заступитися за неї і вказати тим, у кого є хоч якісь підозри на рахунок «робила вона пластику чи ні», на той факт, що особа Денисової абсолютно не змінилося. Можливо, зоровий ефект створився за рахунок того, що Тетяна тривалий час носила на зубах брекети.
Всього за кілька годин нове фото судді проекту «Танцюють всі» зібрало майже 4 тисячі лайків. Також, в коментарях прихильники Тетяни залишили безліч приємних слів:

«Ви як були дуже привабливі з першого сезону так і залишилися. Шарм у жінки не забереш!», «З віком все прекрасніше!», «Там немає віку! Одна краса!».
Престиж

Немає коментарів:

На платформі Blogger.