ОЛЬГА ФРЕЙМУТ ПІСЛЯ НАРОДЖЕННЯ ДРУГОЇ ДИТИНИ ПРЕДСТАВИЛА ПРОЕКТ "НОВИЙ ІНСПЕКТОР ФРЕЙМУТ. МІСТА"


Прем'єра програми відбудеться восени. 

Телеканал "1+1" представив проект "Новий Інспектор Фреймут. Міста" виробництва "1+1 Продакшн", прем'єра якого відбудеться восени. У відкритій презентації взяли участь ведуча Ольга Фреймут, яка у травні вдруге стала мамою, генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна, керівник проекту Ксенія Чорна, експерти Олександр Солонтай та Роман Помазан, громадські активісти та небайдужі кияни. прес-служба каналу "1+1" 
Продюсери розповіли, що в "Новому Інспекторі Фреймут.Міста" ведуча проведе глобальні інспекції міст України, визначить, наскільки вони комфортні для життя, і допоможе їм зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання. За допомогою таємних агентів Ольга Фреймут перевірить навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води, оцінить безпеку і якість закладів харчування. Не залишиться без уваги і життя міської еліти. "Новий Інспектор Фреймут.Міста" - це величезний проект, покликаний змінити країну. Ми провели велику кількість інспекцій і зрозуміли, що потрібно рухатися вперед і розширювати кордони.
 Українцям необхідно припинити скаржитися на владу і усвідомити, що проблема в нас самих, в нашій байдужості і невмінні спілкуватися з владою. Коли ми цьому навчимося, тоді і наша країна почне змінюватись", - каже ведуча проекту Ольга Фреймут. прес-служба каналу "1+1"

 Одним із основних завдань "Нового Інспектору Фреймут.Міста" є налагодити діалог між жителями міст і місцевою владою. Інспекції охоплять 10 міст України, але яких саме, команда проекту поки тримає в таємниці. У проекті будуть задіяні 40 таємних агентів, 80 прихованих камер, знято - 480 годин перевірок. прес-служба каналу "1+1" Генеральний продюсер «1+1
 Продакшн» Вікторія Лєзіна та Ксенія Чорна "Інспекції міст проводитимуться за п'ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування, життя міських еліт. Над проектом працює величезна кількість експертів: урбаністи, фінансисти, які будуть консультувати нас по бюджетам міст, архітектори, експерти по утилізації сміття, екологи", - розповідає керівник проекту Ксенія Чорна. Усі охочі небайдужі українці можуть запросити проект в своє місто, заповнивши форму на сайті 1plus1.ua. "Проект зараз дуже доречний, адже в суспільстві існує потужний запит на зміни. І саме тому передача може стати наочним навчальним посібником, як ефективно управляти містом і впливати на владу", - каже Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти, консультант в рамках програми "ШКОЛА мерів". прес-служба каналу "1+1" Команда проекту "Новий Інпесктор Фреймут. Міста"

 Крім того, Ольга Фреймут закликала мера Києва Віталія Кличка до публічного діалогу з громадськістю: "Пане Віталію, ми запрошуємо вас на бесіду в студію "Сніданку з 1+1". Приходьте, нам є про що поговорити, нам потрібна ваша допомога!" Старт нового проекту з Ольгою Фреймут від "1+1 Продакшн" запланований на телеканалі "1+1" уже цієї осені.

Престиж

Немає коментарів:

На платформі Blogger.