MONATIK ТАК ОСОБЛИВО «КРУЖИТ» У НОВОМУ КЛІПІ


Виконавець представив відео до треку зі свого альбому «MONATIK. Звучит»


У відео «Кружит» беруть участь вісім пар, які під літні сонячні промені, тепле повітря та незабутньої краси море насолоджуються щастям. Зйомки проходили у сонячній Одесі.

– Я в захваті, що нам вдалося відшукати таких цікавих персонажів – кожен зі своєю історією, поглядом і ставленням до світу, музики та почуттям ритму. Радий, що після репетицій головні герої відкрилися зовсім по-новому – злилися з музикою і одне з одним, – розповів MONATIK.

За словами виконавця, спершу був переляк, невпевненість, переживання, адже дехто вперше зіткнувся з парними танцями, а хтось і з танцями взагалі. Та у процесі тривалих репетицій з’явилася легкість, задоволення і радість в очах.

– Саме цей стан у результаті ми показали – закоханості у партнера, у музику, у свою справу! Цей стан окрилює і кружляє в танці! Є лише двоє! Я вважаю, що це найбільш літня наша відеоробота, – продовжив він.

Режисером відео виступила Таня Муіньо, хореографом «щасливих танців» став Денис Стульников, а побачив крізь об’єктиви камер і зобразив «Кружит» оператор Нікіта Кузьменко.

Викладений у YouTube кліп уже зібрав майже 80 тисяч переглядів і понад тисячу лайків. Останні ставили і колеги-зірки співака. Наприклад, Alyosha та Артем Мєх. Щоправда, у коментарях були небагатослівні, виявили своє захоплення лише парою слів: «Круто!» і «Клас!»

Престиж

Немає коментарів:

На платформі Blogger.