Джамала здивувала мережі фото на тлі гей-прапора


Українська співачка Джамала в Стокгольмі сфотографувалася на тлі райдужного гей-прапора.

Фото вона розмістила на своїй сторінці в Інстаграм, передає Корупція.Стар

Підписники співачки пояснили в коментарях, з чим пов'язана ця публікація.

"На шведському ранковому шоу якраз і говорила, що підтримує ЛГБТ спільноти. Також вона сказала, що в дитинстві над нею знущалися через її національності, і вона не хоче, щоб гнобили кого-небудь. Будь то представник національної або сексуальної меншини" , – написав користувач з ніком olheless.
Райдужний прапор, також відомий як Прайд-прапор (англ. Pride flag), Прапор свободи (англ. Freedom flag), є інтернаціональним символом спільноти лесбійок, геїв, бісексуалів і трансгендерів (скор. ЛГБТ-спільнота), а такжедвіженія на підтримку прав людини в їх відношенні. Традиційно прапор складається з шести поздовжніх смуг, кольори яких йдуть відповідно до природнього порядку веселки зверху вниз: червоний, оранжевий, жовтий, зелений, синій і фіолетовий. Прапор використовується в ходах гей-прайдов та інших громадських акціях, вивішується в гей-кварталах, на будівлях ЛГБТ-організацій, Gay-friendly закладів і так далі.

Прапор покликаний відображати єдність в різноманітності, красу і радість ЛГБТ-спільноти. Він є уособленням концепції "гей-прайду" і відкритості.
Престиж

Немає коментарів:

На платформі Blogger.